11 Nisan 2009 Cumartesi

BOYAMA

Ewet bayanlar sizlere kızlarınız için süper bi resim gönderiyorum .Bu resmi yazıcıdan çıkarıp boyama olarak kullanabilirsiniz iyi eğlenceler :)))

5 yorum:

  1. merhaba
    marifetli perilere yorum gönderemiyorum, acaba sorun bende mi?

    YanıtlaSil
  2. bende aynı sorunu dile getirmek için geldim bu bloga bende yorum gönderemedim,bloguma bıraktığınız not üzerine geldim:) balkonunuzda çiçek yetiştirmek istediğinizi dile getirmiş ve bende fikir istemişsiniz,mevsimi biraz geçti,yani havalar ısınmaya başladı,kendimiz tohum üretemeyiz bu zamandan sonra ama çiçekçilerde satılan balkon ve bahçe çiçekleri mevcut mesela daha öncede blogumda yer verdiğim,kadife çiçeği,hercai menekşe,çuha çiçeği,petunya,aslanağzı,kokulu bitkilerden fesleğen uygundur,marketlere satılan uzunsaksılarla bahçanizde farklı komnisyonlar yapabilirsiniz,ayrıca madem balkonda çiçek yetiştirmek istiyorsunuz,bu konuya blogumda daha fazla ağırlık vereyim hem çiçekleri tanırsınız hemde yetiştirirsiniz,yine soracağınız bişey olursa beklerim sevgiyle kalın

    YanıtlaSil
  3. merhaba yine ben:) diğer blogta yazdığın hata bazen oluyor, söylediğin gibi tekrar gönderince düzeliyor.. ama senin blogunda "yorum gönder" e tıklayınca yazmak için bir yer çıkmıyor..yorum ayarlarında birşey olabilir mi acaba?

    YanıtlaSil
  4. evet biyasimadahagirdim belkife ondandır ama nasıl düzelticem bilmemki :S

    YanıtlaSil
  5. Hemen çıkarıyorum teşekkürler :)

    YanıtlaSil